Berichten

Dan maar binnen aan de slag

Ik heb al heel lang in mijn hoofd zitten dat ik graag een wegwijspaal op het binnenterrein bij de boerderij wil en dit weer leent zich daar prima voor dus aant schilderen. Ik had nog plankjes liggen van het eerste bed van mijn oudste zoon en die kwamen nu perfect van pas. Verschillende kleuren verf gepakt en een spons in stukken geknipt en aan de gang. Ik had gelukkig nog lettersjablonen liggen dus was het niet nodig om deze te gaan snijden.

onderkleur

Eerst de ondergrondkleur en aangezien ik van de kleurtjes ben heb ik me niet ingehouden en lekker alles door elkaar gebrast. Tijmen(de jongste van het stel) kwam me al snel helpen en dat maakt het allemaal een stuk gezelliger. We zijn begonnen met 6 bordjes maar ik denk dat er in de loop van het seizoen nog wel meer bij komen. Op de foto hieronder hebben we de teksten er al op gezet zodat we nu allemaal weten waar we moeten zijn als we op zoek zijn naar een locatie.

verwijsbordjes

En dan natuurlijk een paal in de grond en de bordjes in de goede richting hangen anders lopen we verloren. Tijmen heeft alles vastgeschroefd en hij is heel tevreden met zijn werk. En ik ook, ga nu ook maar bordjes maken voor de locaties gewoon omdat het er zo gezellig uitziet. En als het weer wat warmer is hoop ik dat we het bankje om de boom in orde kunnen maken maar alles op zijn tijd……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *